Get Adobe Flash player

Om os

Østjysk Service er et veletableret firma med adresse i Skanderborg. Vi har stor erfaring i fleksible og professionelle løsninger indenfor service & håndværk. 

Servicen skal være i top hos os, og det betyder at vi gør vores ypperste for at hjælpe vores kunder så meget som muligt. Derfor arbejder vi også med et meget bredt koncept.

 Vi nyder vores arbejde og som kunde vil du altid opleve et godt smil og en god dialog.

 

Jan Toxværd Jørgensen

Indehaver

Har i mange år leveret kreative løsninger til institutioner og skoler i både Østjylland & resten af landet. Vægmalerier, skilte, logoer, illustrationsarbejde, gulvdekorationer, almindeligt malearbejde, indretning af funktionsrum (junglerum, eventyrrum mm.), montage af inventar, montage & udlejning af lyd & lysudstyr og et hav af andre ting. 

 

Jørn B. Madsen

Tømrermester

Har en lang erfaring med tømrer og snedkerarbejde, ejendomsservice, reparationer og fornyelse af legepladser, indretning og forbedringer hos private, erhverv, skoler & institutioner. Har også stor erfaring med montage af solcelle anlæg.

Jørn B Madsen er desuden uddannet i brug af legeplads standarderne DS/EN 1176, DS/EN 1177 og DS 1500, og har gennemført kurset til legepladsinspektør ved BULP og Teknologisk Institut. Det betyder at han både kan montere og godkende nye legeredskaber, og servicere og reparere ældre anlæg indenfor gældende regler og standarder.